Minichoux au chèvre et au basilic
TM6 TM5 TM31

Minichoux au chèvre et au basilic

4.5 (42 oceny)

Składniki

  • 80 g d'eau
  • 100 g de lait entier
  • 1 c. à café de sel
  • du poivre moulu
  • 75 g de beurre, coupé en morceaux
  • 100 g de farine de blé
  • 3 œufs
  • 125 g de fromage frais, type Petit Billy®, en gros morceaux
  • 20 feuilles de basilic frais, ciselées grossièrement

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
146 kJ / 35 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy