Urządzenia i Akcesoria
Rhum arrangé aux fruits de la Passion
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 48 godz.
20 portions
Składniki
-
120 g de sucre roux
-
75 - 100 g de pulpe de fruit de la Passion fraîche (5 fruits env.)
-
60 g de sirop de sucre de canne
-
40 g de jus de citron
-
2 gousses de vanille fendues en deux
-
40 g de miel
-
1000 g de rhum blanc type Charrette à 49°
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.2 g
Kalorie
651.2 kJ /
156.2 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fruit de la passion
10 Przepisów
Francja
Francja