Fusilli porri, radicchio e salsiccia

Fusilli porri, radicchio e salsiccia

4.5 181 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni

Składniki

  • 30 g di porri a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
  • 40 g di vino bianco
  • 100 g di salsiccia spellata, a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 160 g di pasta secca tipo fusilli
  • Parmigiano reggiano grattugiato (opcjonalnie) a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 535 kcal / 2238 kJ
Białko 17.4 g
Tłuszcz 24.5 g
Węglowodany 59.2 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...