Fusilli porri, radicchio e salsiccia
TM5 TM6

Fusilli porri, radicchio e salsiccia

4.5 (169 ocen)

Składniki

  • 30 g di porri a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di radicchio rosso di Verona, a listarelle
  • 40 g di vino bianco
  • 100 g di salsiccia spellata, a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 160 g di pasta secca tipo fusilli
  • Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2238 kJ / 535 kcal
Białko
17.4 g
Węglowodany
59.2 g
Tłuszcz
24.5 g
Tłuszcz nasycony
31 g
Błonnik
4.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy