Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di frutta secca mista (noci, mandorle, pinoli)
- 30 g di cipolla
- 500 g di asparagi puliti, a rondelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 550 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 6 uova
- 25 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1657 kJ / 396 kcal
- Białko
- 22.6 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
- Błonnik
- 4.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata alle zucchine
40 min
Frittata di spinaci al forno
45min
Salmone al cartoccio
35 Min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50min
Frittata con verdure
35 Min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55 Min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10 min
Fettine di pollo con olive e pistacchi
45min
Frittata primavera al vapore
50min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 min
Frittata di asparagi selvatici
55 Min
Frittata con carciofi
40 min