Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di pane raffermo a pezzi grossolani
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate interi, lavati e asciugati
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 400 g di filetti di merluzzo freschi o congelati, a pezzi (2-3 cm)
- olio di semi di arachide
- 1 uovo
- pangrattato q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 822.3 kJ / 196.5 kcal
- Białko
- 21.8 g
- Węglowodany
- 24.9 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 625.8 mg
Alternatywne przepisy
Burger di prosciutto e contorno di funghi
20 Min
Cotolette di spinaci
40 Min
Polpettine di merluzzo in salsa saporita con contorno di cime di rape
1 Std.
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1 Std.
Polpette di tacchino e spinaci
40 Min
Polpette di merluzzo e patate
55min
Crocchette di pesce
1 Std.
Svizzere di pollo
35 Min
Polpette di merluzzo con patate
40 Min
Hamburger di merluzzo e gamberi
20 Min
Nuggets di sogliola
40 Min
Burger di nasello e gamberi
30 Min