Fish burger

Fish burger

3.6 69 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
4 pezzi

Składniki

  • 100 g di pane raffermo a pezzi grossolani
  • 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate interi, lavati e asciugati
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero in polvere
  • 400 g di filetti di merluzzo freschi o congelati, a pezzi (2-3 cm)
  • olio di semi di arachide
  • 1 uovo
  • pangrattato q.b.

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 196.5 kcal / 822.3 kJ
Białko 21.8 g
Tłuszcz 1.7 g
Węglowodany 24.9 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 625.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...