Insalata di riso nero
TM6 TM5

Insalata di riso nero

4.4 (40 ocen)

Składniki

  • 1300 g di acqua
  • 200 g di aceto di vino bianco
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 320 g di riso venere (cottura 35-40 minuti)
  • 150 g di peperone rosso a pezzi (1-2 cm)
  • 200 g di carote, pelate e a rondelle
  • 200 g di cetriolo a pezzi (1-2 cm)
  • 150 g di mais dolce in scatola sgocciolato
  • olio extravergine di oliva a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1318 kJ / 315 kcal
Białko
5.2 g
Węglowodany
52.5 g
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy