Insalata di riso nero

Insalata di riso nero

4.4 41 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • di acqua
    1300 g
  • di aceto di vino bianco
    200 g
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di riso venere (cottura 35-40 minuti)
    320 g
  • di peperone rosso a pezzi (1-2 cm)
    150 g
  • di carote pelate e a rondelle
    200 g
  • di cetriolo a pezzi (1-2 cm)
    200 g
  • di mais dolce in scatola sgocciolato
    150 g
  • olio extravergine di oliva a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 315 kcal / 1318 kJ
Białko 5.2 g
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 52.5 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...