
Urządzenia i Akcesoria
Insalata di riso nero
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni
Składniki
-
di acqua1300 g
-
di aceto di vino bianco200 g
-
di sale + q.b.1 cucchiaino
-
di riso venere (cottura 35-40 minuti)320 g
-
di peperone rosso a pezzi (1-2 cm)150 g
-
di carote pelate e a rondelle200 g
-
di cetriolo a pezzi (1-2 cm)200 g
-
di mais dolce in scatola sgocciolato150 g
-
olio extravergine di oliva a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
315 kcal /
1318 kJ
Białko
5.2 g
Tłuszcz
10.8 g
Węglowodany
52.5 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Insalate di riso
5 Przepisów
Włochy
Włochy