Pudding ryżowy

Pudding ryżowy

4.4 49 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
16 porcji

Składniki

  • 2000 g mleka
  • 100 g cukru
  • 2 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM (opcjonalnie)
  • 440 g ryżu białego, krótkoziarnistego, na pudding do risotto lub sushi
  • 2 szczypty soli

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Białko 6 g
Kalorie 869 kJ / 208 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...