Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash and Chestnut Rolls
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
24 pieces
Składniki
Roasted Butternut Squash
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)800 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
dried chilli flakes1 pinch
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Puff Pastry
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes200 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
water cold90 g
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh sage leaves to taste5 - 6
-
cooked, peeled chestnuts200 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered100 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
Assembly
-
medium egg beaten1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.7 g
Kalorie
617 kJ /
148 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Festive Nut Roast Wreath
2 godz.
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Ras el Hanout
15 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Vegan Brownies
2 godz. 40 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.