Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash and Chestnut Rolls
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
24 pieces
Składniki
Roasted Butternut Squash
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)800 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
dried chilli flakes1 pinch
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Puff Pastry
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes200 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
water cold90 g
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh sage leaves to taste5 - 6
-
cooked, peeled chestnuts200 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered100 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
Assembly
-
medium egg beaten1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.7 g
Kalorie
617 kJ /
148 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Festive Nut Roast Wreath
2h
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1h 5min
Veggie Rolls
45min
Olive Bread Rolls
2h
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Pea and Courgette Tarts
1h
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min