Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roasted Butternut Squash
- 800 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 pinch dried chilli flakes
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Puff Pastry
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g water, cold
- ½ tsp fine sea salt
Filling
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
lub vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 5 - 6 fresh sage leaves, to taste
- 200 g cooked, peeled chestnuts
- 3 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 617 kJ / 148 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Festive Nut Roast Wreath
2h
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Curried Squash Galette
1h 20 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Spiced Autumn Fruit Cobbler
1h 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 godz. 5 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min