Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roasted Butternut Squash
- 800 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 pinch dried chilli flakes
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Puff Pastry
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g water, cold
- ½ tsp fine sea salt
Filling
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
lub vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 5 - 6 fresh sage leaves, to taste
- 200 g cooked, peeled chestnuts
- 3 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 617 kJ / 148 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Beetroot and Halloumi Burgers
1 Std.
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 Std.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Honey Parmesan Parsnips
50min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Portuguese Leeks
45min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min