Vegetable Stroganoff
TM6 TM5

Vegetable Stroganoff

3.7 (29 ocen)

Składniki

  • 200 g aubergines, diced (3 cm)
  • 1 tsp fine sea salt
  • 20 g plain flour
  • 150 g soya cream
  • 150 g onions, quartered
  • 50 g celery, cut in pieces (3 cm)
  • 30 g olive oil
  • 30 g white wine
  • 250 g ripe tomatoes, quartered, pulp and flesh separated
  • 200 g courgettes, diced (3 cm)
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp fresh rosemary
  • 1 tsp vegetable stock paste
    lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 1 pinch ground black pepper
  • 150 g fresh mushrooms, quartered
  • 30 g pitted black olives

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
582 kJ / 139 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy