Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
cauliflower cut in florets (3 cm), stalks removed450 g
-
olive oil20 g
-
onions quartered (1 onion)120 - 150 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
¼ tsp chilli powder, or to tastered chilli (opcjonalnie) or to taste, halved, deseeded if desired1
-
cumin seeds2 tsp
-
curry powder3 tsp
-
sweet potatoes peeled, diced (3 cm)600 g
-
tomato purée60 g
-
water500 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fresh spinach leaves200 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
428.7 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1021.2 kJ /
244.1 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Demo
19 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Everyday Favourites
16 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Flexitarian Favourites
12 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Your Cookidoo® 2025: Veggie Lover
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Your First Month Mixing
55 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Vegetarian Chilli
35 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Sweet Potato Curry
30 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min