Urządzenia i Akcesoria
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
red split lentils150 g
-
water700 g
-
onions quartered80 g
-
olive oil1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
tomatoes, tinned400 g
-
courgettes sliced150 g
-
button mushrooms halved50 g
-
tomato purée to taste2 - 3 Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.7 g
Kalorie
841 kJ /
201 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Slow-cooked Chickpea Stew
4 godz. 15 min
Vegetarian Chilli
35 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Sweet Potato Curry
30 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min