Pasta with Vegetable Ragout
TM6

Pasta with Vegetable Ragout

4.5 (229 ocen)

Składniki

Ragout

  • 30 g olive oil
  • 1 garlic clove
  • 50 g onions, sliced
  • 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
  • 50 g carrots, cut in pieces (2 cm)
  • 50 g courgette, cut in pieces (2 cm)
  • 400 g tomato sauce
    lub tomato passata
  • 100 g water
  • 1 tsp fine sea salt
  • 5 fresh basil leaves, plus extra for garnishing

Pasta

  • 1000 g water
  • ½ tsp fine sea salt
  • 320 g dried pasta (e.g. penne)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1713 kJ / 407 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
63 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
749 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy