Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Vegetable Ragout
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Ragout
-
olive oil30 g
-
garlic clove1
-
onions sliced50 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)50 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)50 g
-
tomato passatatomato sauce400 g
-
water100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing5
Pasta
-
water1000 g
-
fine sea salt½ tsp
-
dried pasta (e.g. penne)320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
749 mg
Białko
12 g
Kalorie
1713 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 godz. 10 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegetarian Chilli
35 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min