Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
TM6 TM5

Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado

4.4 (49 ocen)

Składniki

  • 150 g iceberg lettuce, cut in pieces
  • 1 red chilli, halved, deseeded if desired
  • 200 g cherry tomatoes (see tip)
  • 15 g fresh coriander, thick stalks discarded, cut in pieces (2 cm), plus 5 g leaves for serving
  • 160 g tinned sweetcorn, drained (1 x 195 g tin)
  • 3 limes, freshly squeezed juice of 1 (approx. 15 g) and 2 cut in wedges
  • 25 g olive oil
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 pinch ground black pepper
  • 2 garlic cloves
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1 tsp ground cumin
  • 2 tsp chipotle paste
  • 480 g tinned black beans, 1 tin drained and 1 tin with liquid (2 x 400 g tins)
  • 8 corn tortillas, soft
  • 2 avocados, sliced
  • 4 tsp chilli sauce (see tip)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3078 kJ / 735 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
83 g
Tłuszcz
30 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
1781 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy