Wersje kompatybilne
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g iceberg lettuce, cut in pieces
- 1 red chilli, halved, deseeded if desired
- 200 g cherry tomatoes (see tip)
- 15 g fresh coriander, thick stalks discarded, cut in pieces (2 cm), plus 5 g leaves for serving
- 160 g tinned sweetcorn, drained (1 x 195 g tin)
- 3 limes, freshly squeezed juice of 1 (approx. 15 g) and 2 cut in wedges
- 25 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp chipotle paste
- 480 g tinned black beans, 1 tin drained and 1 tin with liquid (2 x 400 g tins)
- 8 corn tortillas, soft
- 2 avocados, sliced
- 4 tsp chilli sauce (see tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3078 kJ / 735 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 83 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Sód
- 1781 mg
Alternatywne przepisy
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Butterbean and Feta Burgers
1h 30 min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Vegetarian Chilli
35 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9h 25 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min