Urządzenia i Akcesoria
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil plus 10 g and extra as needed2 Tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
onions quartered200 g
-
aubergines large (approx. 500 g), cut in large chunks (3-4 cm)2
-
¼ tsp ground cumincumin seeds1 tsp
-
¼ tsp ground coriandercoriander seeds lightly crushed1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
chilli powder to taste½ - 1 tsp
-
tinned light coconut milk400 g
-
crunchy peanut butter (see tip)50 g
-
tamarind paste1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
naan breads large, for serving2
-
fresh coriander leaves roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
864.5 mg
Białko
12.5 g
Kalorie
2222.1 kJ /
531.1 kcal
Tłuszcz
26.5 g
Błonnik
11.9 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
64.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut Dhal
20 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Vegetarian Chilli
35 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min