Aubergine, Coconut and Peanut Curry
TM6 TM5

Aubergine, Coconut and Peanut Curry

4.2 (414 ocen)

Składniki

  • 2 Tbsp vegetable oil, plus 10 g and extra as needed
  • 2 garlic cloves
  • 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 200 g onions, quartered
  • 2 aubergines, large (approx. 500 g), cut in large chunks (3-4 cm)
  • 1 tsp cumin seeds
    lub ¼ tsp ground cumin
  • 1 tsp coriander seeds, lightly crushed
    lub ¼ tsp ground coriander
  • 1 tsp ground turmeric
  • ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
  • 400 g tinned light coconut milk
  • 50 g crunchy peanut butter (see tip)
  • 1 Tbsp tamarind paste
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 naan breads, large, for serving
  • 2 Tbsp fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2222.1 kJ / 531.1 kcal
Białko
12.5 g
Węglowodany
64.7 g
Tłuszcz
26.5 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Błonnik
11.9 g
Sód
864.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy