Wersje kompatybilne
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- water, for cooking noodles
- 2 garlic cloves
- 1 tsp dried chilli flakes
- 50 g shallots, halved
- 60 g coconut oil
- 1 red pepper (approx. 150 g), sliced (1 cm)
- 140 g red onions, sliced (1 cm)
- 100 g carrots, peeled into ribbons
- 150 g sugar snap peas
- 200 g dried buckwheat soba noodles
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g peanut butter (see tips)
-
45
g tamari
lub light soy sauce - 20 g Korean chilli paste (gochujang)
- 40 g rice vinegar
- 10 g maple syrup
- 15 g lime juice
- 1 tsp sesame oil
- 280 g firm tofu
- 10 g fresh coriander leaves, roughly chopped, plus extra for garnishing
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, roughly torn, plus extra for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2548 kJ / 609 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Sód
- 1129 mg
Alternatywne przepisy
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Korean Ramen with Tofu
50 min.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1hod.