Urządzenia i Akcesoria
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water for cooking noodles
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes1 tsp
-
shallots halved50 g
-
coconut oil60 g
-
sugar snap peas150 g
-
red pepper (approx. 150 g), sliced (1 cm)1
-
red onions sliced (1 cm)140 g
-
carrots peeled into ribbons100 g
-
dried buckwheat soba noodles200 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
peanut butter (see tips)50 g
-
light soy saucetamari45 g
-
sesame oil1 tsp
-
rice vinegar40 g
-
maple syrup10 g
-
lime juice15 g
-
Korean chilli paste (gochujang)20 g
-
firm tofu280 g
-
fresh coriander leaves roughly chopped, plus extra for garnishing10 g
-
fresh basil leaves roughly torn, plus extra for garnishing2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1129 mg
Białko
25 g
Kalorie
2548 kJ /
609 kcal
Tłuszcz
30 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Vegetarian Chilli
35 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min