Urządzenia i Akcesoria
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
smoked paprika1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
new potatoes halved or quartered if large750 g
-
ground black pepper2 pinch
-
olive oil10 g
-
water500 g
-
frozen peas300 g
-
frozen baby broad beansfresh broad beans200 g
-
fresh mint leaves5 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh chives cut in pieces (2 cm)5 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
coconut yoghurt vegan (see tip)125 g
-
fresh watercress large stalks discarded50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
443 mg
Białko
12 g
Kalorie
1374 kJ /
328 kcal
Tłuszcz
11 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Supreme Plant Poke Bowl
1 Std. 10 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min