Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tomate cœur-de-bœuf, de belle taille
- 1 courgette ronde
- 1 poivron rouge
- 1 poivron jaune
- 1 oignon rouge, de belle taille
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'origan frais (½ bouquet)
- 150 g de veau, coupé en morceaux de 3 cm
- 150 g de viande de bœuf, coupée en mo
- 200 g de feta, en cubes
- 100 g de raisins blonds
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de pecorino, fraîchement râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1738 kJ / 415 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin d'aubergines et de tomates
2h 30min
Aubergines farcies
1h 15min
Couscous au poulet et aux aubergines
1h
Légumes farcis au bœuf
1h 15min
Pâtes à la norma
1h 45min
Moussaka
1 godz. 40 min
Conchiglioni farcis aux champignons
45 Min
Roulés d’aubergine farcis à la sauce tomate
1h
Ratatouille provençale
1h
Quiche aux légumes du soleil et feta
1h 30min
Rôti de veau farci aux herbes et aux champignons
1 godz. 50 min
Gratin d'aubergines à l'italienne
1h 20 min