Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 brins de coriandre fraîche
- 50 g de beurre doux, en morceaux
- 3 pincées de sel
- 400 g d'eau
- 600 g de carottes, coupées en tronçons (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 491.8 kJ / 119.3 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 398.8 mg
Alternatywne przepisy
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 min
Brocoli vapeur (250 g)
15min
Tomates provençales
45 min
Epinards à la crème
25min
Chou-fleur vapeur
20 min
Courgettes vapeur (200-500 g)
20 min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25min
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30 min
Pommes de terre et patates douces vapeur (200-600 g)
30 min
Pommes de terre et courgettes, sauce aux herbes
30 min
Haricots verts et sauce au curry
45 min
Dorer légèrement des haricots verts
25min