Urządzenia i Akcesoria
Poêlée de carottes au beurre de coriandre
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
3 brins de coriandre fraîche
-
50 g de beurre doux en morceaux
-
3 pincées de sel
-
400 g d'eau
-
600 g de carottes coupées en tronçons (2 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
398.8 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
491.8 kJ /
119.3 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgettes vapeur (200-500 g)
20 Min
Pommes de terre et patates douces vapeur (200-600 g)
30 Min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 Min
Haricots verts et sauce au curry
45 Min
Dorer légèrement des haricots verts
25 Min
Champignons de Paris entiers vapeur (100-300 g)
15 Min
Poivron vapeur (100-300 g)
15 Min
Chou-fleur vapeur
20 Min
Navets vapeur (200-600 g)
30 Min
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30 Min
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35 Min
Pommes de terre et sauce au yaourt
40 Min