Risotto finocchi e zafferano

Risotto finocchi e zafferano

3.4 117 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 150 g di finocchi a fettine sottili
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
  • 850 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 bustina di zafferano
  • 2 rametti di timo fresco le foglioline lavate
    1 cucchiaino di timo secco, le foglioline lavate
  • olio extravergine di oliva q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 324 kcal / 1355 kJ
Białko 4.8 g
Tłuszcz 12.9 g
Węglowodany 50.3 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...