Polpettine di spinaci e ricotta
TM5 TM31 TM6

Polpettine di spinaci e ricotta

2.1 (196 ocen)

Składniki

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 275 g di farina tipo 00
  • 200 g di spinaci baby freschi
  • 5 fili di erba cipollina fresca
  • 200 g di ricotta, scolata dal siero
  • 2 uova
  • 50 g di burro
  • 5 foglie di salvia fresca

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
273.1 kJ / 523 kcal
Białko
21.7 g
Węglowodany
56.5 g
Tłuszcz
22.8 g
Błonnik
2.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy