![Branzino al sale aromatico Branzino al sale aromatico](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C411CAB4-57AF-43E6-ACC7-065F4E23D369/Derivates/8EA1ACB1-FE89-4855-9FBA-616A4F3C5206.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 4 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 1 rametto di menta fresca, le foglie lavate ed asciugate
- 750 g di sale grosso
- 2 branzini eviscerati (400 g ciascuno)
- 500 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4330 kJ / 1035 kcal
- Białko
- 132.7 g
- Węglowodany
- 7.9 g
- Tłuszcz
- 52.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Trota salmonata al pesto di olive
35 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Orata al sale
40 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30 min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 Min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Salmone al cartoccio
35 Min
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min