Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di scalogno a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (3-4 cm), infarinati
- 25 g di aceto di vino bianco
- 40 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 100 g di panna da cucina
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Białko
- 26.7 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 21.8 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di pollo al limone
45 Min
Pollo con salsa al curry
50 Min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Spezzatino di manzo e fagioli
1 Std. 30 Min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45 Min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1 Std. 30 Min
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1h 5min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 Min
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1h 10min
Spezzatino di vitello con patate e mele
1 Std. 25 Min
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45 Min