Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- burro q.b.
- 500 g di acqua
- 400 g di finocchio in 4 spicchi
- 100 g di crescenza a pezzi
- 100 g di Taleggio a pezzi (2 cm)
- 50 g di latte
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 828 kJ / 198 kcal
- Białko
- 13.1 g
- Węglowodany
- 2.4 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Finocchi alla valdostana
40min
Cavolfiori gratinati
50min
Zucchine ripiene
1h 10 min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Carote tiepide alla salvia
35min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Sformato di finocchi
1h
Asparagi alla parmigiana
50min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1h 30min
Pomodori ripieni al tonno
40min
Finocchi ripieni
1h