Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio

Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio

4.5 62 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • burro q.b.
  • 500 g di acqua
  • 400 g di finocchio in 4 spicchi
  • 100 g di crescenza a pezzi
  • 100 g di Taleggio a pezzi (2 cm)
  • 50 g di latte
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 198 kcal / 828 kJ
Białko 13.1 g
Tłuszcz 15.2 g
Węglowodany 2.4 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...