Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla puttanesca
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese shaved, for garnishing
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli deseeded if preferred1
-
extra virgin olive oil40 g
-
canned chopped tomatoes (see Tips)400 g
-
tomato paste2 tbsp
-
pickled capers1 tbsp
-
anchovy fillet5
-
pitted Kalamata olives100 g
-
dried oregano2 pinches
-
water850 g
-
dried spaghetti broken into halves500 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
682.2 mg
Białko
17.4 g
Kalorie
1946.5 kJ /
463.5 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
60.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Pork with black bean sauce
30 min
Thai-style fish cakes
30 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Minestrone
40 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 godz. 50 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Crispy bread with tapenade
45 min
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min