Urządzenia i Akcesoria
Middle Eastern chicken with pearl couscous
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
pearl couscous300 g
-
boiling water for soaking
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
lemon zested, no white pith1
-
olive oil1 tbsp
-
brown onion cut into quarters150 g
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves1
-
ground cumin1 ½ tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt1 tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tbsp
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)1000 g
-
currant (optional)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
762.7 mg
Białko
60.8 g
Kalorie
3424.6 kJ /
815.4 kcal
Tłuszcz
28.9 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
72.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan chicken with couscous
1 h 5 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Moroccan chicken with couscous
45 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Harissa lamb with green couscous
40 min
Spiced lamb pie
40 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 h 15 min