Urządzenia i Akcesoria
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
ripe tomatoes quartered600 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered180 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
red split lentils rinsed and drained250 g
-
water350 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
aubergines sliced 7-8 mm (approx. 1 large)300 g
-
courgettes sliced 7-8 mm (approx. 2 medium)300 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.79 g
Kalorie
716 kJ /
171 kcal
Tłuszcz
8.54 g
Błonnik
5.5 g
Węglowodany
13.85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Garlic and White Bean Stew
50 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min