
Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and Chickpea Tagine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
bulgur wheat300 g
-
raisins (opcjonalnie)100 g
-
water800 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ras el hanout (see tip)5 tsp
-
fresh coriander leaves10 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
garlic cloves3
-
onions halved150 g
-
olive oil40 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces (approx. 3 cm)200 g
-
carrots sliced (approx. 1 cm)150 g
-
daikon radish sliced (approx. 1 cm)80 g
-
french beans trimmed, halved100 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
ground black pepper3 pinches
-
tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin)240 g
-
courgettes sliced (approx. 1 cm)200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
409 kcal /
1713 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
69 g
Błonnik
13 g