Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 - 5 garlic cloves, to taste
- 120 g red onions, quartered
- 40 g olive oil
- 1 Tbsp sweet smoked paprika
- 1 tsp ground turmeric
- 1 pinch saffron threads (opcjonalnie)
-
400
g smoked firm tofu, diced (1 cm)
lub marinated tofu, diced (1 cm) - 250 g roasted red peppers, preserved, sliced (1 cm)
- 500 g cooked rice, leftover, broken up if in clumps or 2 x 250 g ready-cooked rice in pouches
- 50 g tomato purée
- 250 - 300 g boiling water (see tip)
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g frozen peas, defrosted
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- 3 lemons, 30 g juice of 1 and 2 cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1515 kJ / 362 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Sód
- 1033 mg
Alternatywne przepisy
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Crispy Korean Tofu
1h 20 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Vegan Bean Burgers
1h 20 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min