Urządzenia i Akcesoria
Vegan Paella with Smoked Tofu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste3 - 5
-
red onions quartered120 g
-
olive oil40 g
-
sweet smoked paprika1 Tbsp
-
ground turmeric1 tsp
-
saffron threads (opcjonalnie)1 pinch
-
marinated tofu, diced (1 cm)smoked firm tofu diced (1 cm)400 g
-
roasted red peppers, preserved sliced (1 cm)250 g
-
cooked rice leftover, broken up if in clumps or 2 x 250 g ready-cooked rice in pouches500 g
-
tomato purée50 g
-
boiling water (see tip)250 - 300 g
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
frozen peas defrosted100 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
-
lemons 30 g juice of 1 and 2 cut in wedges3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1033 mg
Białko
19 g
Kalorie
1515 kJ /
362 kcal
Tłuszcz
16 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Seitan Chilli
25 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min