Urządzenia i Akcesoria
Vegan Paella with Smoked Tofu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste3 - 5
-
red onions quartered120 g
-
olive oil40 g
-
sweet smoked paprika1 Tbsp
-
ground turmeric1 tsp
-
saffron threads (opcjonalnie)1 pinch
-
marinated tofu, diced (1 cm)smoked firm tofu diced (1 cm)400 g
-
roasted red peppers, preserved sliced (1 cm)250 g
-
cooked rice leftover, broken up if in clumps or 2 x 250 g ready-cooked rice in pouches500 g
-
tomato purée50 g
-
boiling water (see tip)250 - 300 g
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
frozen peas defrosted100 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
-
lemons 30 g juice of 1 and 2 cut in wedges3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1033 mg
Białko
19 g
Kalorie
1515 kJ /
362 kcal
Tłuszcz
16 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min