Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 100 g de riz long
- 2 aubergines bio, coupées en deux
- 120 g de parmesan, coupé en cubes
- 15 g de persil frais
- 250 g de chipolatas, sans peau et coupées en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1887 kJ / 453 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin d'aubergines et de tomates
2 Std. 30 Min
Ratatouille provençale
1 Std.
Travers de porc à la moutarde
1 Std. 20 Min
Courgettes farcies aux merguez et à l'oignon doux
55 min
Aubergine farcie
1 godz. 5 min
Gratin d'endives à l'italienne
1h 45min
Lasagne de veau aux légumes grillés
1 Std. 30 Min
Œuf en cocotte de tomate
1 Std.
Médaillons de porc, frites de chou-rave et sauce au paprika
1 Std. 30 Min
Boudin noir aux pommes façon Parmentier
1 Std. 20 Min
Courgette ronde farcie de brandade
1 Std. 25 Min
Gratin d'aubergine au parmesan
1 Std. 30 Min