Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 100 g de riz long
- 2 aubergines bio, coupées en deux
- 120 g de parmesan, coupé en cubes
- 15 g de persil frais
- 250 g de chipolatas, sans peau et coupées en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1887 kJ / 453 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin d'endives à l'italienne
1 Std. 45 Min
Courgette au jambon
1sa
Aubergines farcies
1 Std. 15 Min
Boudin noir aux pommes façon Parmentier
1sa 20 dk
Courgettes farcies aux merguez et à l'oignon doux
55 dk
Légumes farcis à la feta et à la viande hachée
1sa 20 dk
Rôti de porc aux herbes et jambon
1sa 50 dk
Courgette ronde farcie de brandade
1h 25min
Poivron farci à l'indienne
45 Min
Courgette façon pizza
40 dk
Crumble tomate-fenouil
1 Std. 15 Min
Ratatouille provençale
1sa