Œufs brouillés, asperges et tartines

Œufs brouillés, asperges et tartines

2.7 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 220 g de pointes d'asperge (1 bocal) blanche ou verte
  • 9 œufs
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 40 g de beurre en dés
  • ½ baguette aux graines, en fines tranches
  • 100 g de fromage à tartiner ail et fines herbes, type Boursin®

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 396 kcal / 1657 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...