Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de pointes d'asperge (1 bocal) blanche ou verte
- 9 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 40 g de beurre, en dés
- ½ baguette aux graines, en fines tranches
- 100 g de fromage à tartiner ail et fines herbes, type Boursin®
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1657 kJ / 396 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 21 g
Alternatywne przepisy
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40min
Trofie au maquereau et au citron
30min
Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon
35min
Œufs mollets, ratatouille et jambon
40min
Salade de haddock, mâche et pomme de terre
45min
Risotto aux asperges
35min
Œufs mollets à la dijonnaise
25min
Penne au pesto et jambon cru
15min
Salade d'œufs pochés
40min
Œufs Benedict light
50 min
Œufs brouillés aux asperges
35min
Œufs brouillés aux fines herbes
30min