Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon
TM5 TM6

Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon

4.5 (68 ocen)

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 50 g d'asperges vertes, coupées en tronçons
  • 50 g de petits pois frais, écossés
  • 2 c. à soupe rases de crème fraîche épaisse
  • 50 g de jambon blanc, coupé en petits morceaux
  • 2 œufs

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
838 kJ / 201 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
14 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy