Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 4 courgettes rondes, vidées
- sel
- 180 g d'oignons doux des Cévennes pelés et coupés en morceaux
- 10 g de graines de carvi
- 10 g de piment doux vert, coupé en morceaux
- 15 g d'huile d'olive, et 1 filet
- 1 c. à café de miel liquide
- 200 g de saucisses épicées, type merguez, coupées en petits morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1165 kJ / 279 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin d'aubergines et de tomates
2 godz. 30 min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1 godz.
Ratatouille provençale
1 godz.
Aubergines farcies aux chipolatas
1 godz. 10 min
Aubergine farcie
1h 5min
Moussaka
1 godz. 40 min
Courgette façon pizza
40min
Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge
1 godz.
Courgettes farcies aux herbes de Provence
1 godz. 10 min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1 godz.
Gratin de poireaux, jambon et mimolette
1 godz. 10 min
Chou frisé à l'italienne
1h 50min