Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 courge spaghetti
- 70 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g d'échalotes
- 150 g de carottes, coupées en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 2 saucisses épicées, type merguez, coupées en morceaux
- 350 g de viande de bœuf hachée
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1404.8 kJ / 337.5 kcal
- Białko
- 23.2 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 20.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 408.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.
Parmentier de chou-fleur au saumon
1 Std. 15 Min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1 Std.
Tartiflette aux courgettes
55 min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Gratin de courge et chorizo
1 Std. 15 Min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 Std. 20 Min
Courge spaghetti façon carbonara
1 Std. 15 Min
Courge spaghetti sauce chorizo
1 Std. 20 Min
Bœuf tex mex au chou rouge
1 godz. 5 min
Chou frisé à l'italienne
1 Std. 50 Min