Rougail aux chipolatas

Rougail aux chipolatas

4.0 89 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 200 g de cives coupées en morceaux (réserver 2 tiges)
    200 g d'oignons nouveaux, coupées en morceaux (réserver 2 tiges)
  • 4 gousses d'ail
  • 100 g de piments verts doux, coupés en rondelles
  • 30 g de gingembre frais pelé et coupé en morceaux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 40 g de concentré de tomate
  • 750 g de tomates pelées, épépinées et concassées
  • 100 g d'eau
  • du sel
  • 6 chipolatas
  • 1 c. à soupe d'huile de tournesol
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17 g
Kalorie 1619 kJ / 389 kcal
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...