
Urządzenia i Akcesoria
Merlan aux poireaux
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
700 g de blancs de poireau coupés en tronçons
-
30 g de beurre
-
3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
-
80 g de vin blanc sec
-
600 g de filets de merlan
-
100 g de crème liquide 30-40% m.g.
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
386.3 kcal /
1612 kJ
Białko
30.5 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
8.3 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Sód
581.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Au fil des mois - avril
11 Przepisów
Francja
Francja