Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets

Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets

4.5 129 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 5 oignons frais, coupés en deux (gardez le vert pour le dressage)
  • 150 g de lardons fumés
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 500 g de petits pois frais écossés
  • 150 g d'eau
  • 4 œufs
  • 150 g de pain de campagne coupé en gros croûtons
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 451 kcal / 1891 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...