Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de noisettes
- 500 g eau
- 4 œufs
- 60 g de bacon, en petits morceaux
- 8 feuilles d'estragon frais
- 4 c. à soupe de crème fraîche allégée
- sel
- poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 697 kJ / 168 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Œuf cocotte à l'oseille
40min
Risotto au poulet et aux artichauts
35 Min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25 min
Flan de poireaux à la pancetta
50 Min
Œufs cocotte à la mimolette et aux champignons
35 Min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20min
Œufs cocotte au saumon, lardons et mascarpone
20min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30min
Poulet au speck, mozzarella et tomates
35 Min
Tartinade jambon-œuf
35 Min