Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de sucre en poudre
- 100 g de jus de citron
- 125 g de framboises
- 30 g d'amandes effilées et grillées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2041 kJ / 488 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 35 g
Alternatywne przepisy
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1 godz. 35 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20 min
Minipannacottas à la pistache
6h 20 min
Gelée au citron de Syracuse
3h 25 min
Pannacotta au lemon curd
1h 45min
Mousse de yaourt au citron
3h 20 min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25min
Mousse de fraises et framboises
20min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min
Pannacottas after eight
5ωρ. 35 λεπτ.
Mousses de framboises
1 godz. 15 min