Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 300 g de carottes, coupées en morceaux
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- 60 - 70 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 6 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre roux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1706.2 kJ / 409.2 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 33.8 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème d'avocat coco et citron vert
20 min
Tartelettes aux noisettes et champignons
1hod. 30min
Pannacotta au foie gras et coulis de mangue
2h 15min
Moelleux bretons cumin-carotte
1h 15min
Crème brûlée à l’abondance
3h
Plumcake vapeur à la carotte
1h
Gâteau vapeur aux épinards
35min
Crèmes brûlées de potiron et sablés maison
8h 45 min
Muffins pomme-camembert
55min
Dip de lentilles corail
40min
Cake épinard-ricotta
55min
Porkkanalaatikko (Gratin de carotte)
1h 15min