Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 300 g de carottes, coupées en morceaux
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- 60 - 70 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 6 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre roux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1706.2 kJ / 409.2 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 33.8 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet kiwi
1 Std. 10 Min
Mousse au caramel salé
4h 30min
Petits flans de carotte
12h
Couscous aux pêches et fruits rouges
25 Min
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6h 30min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Tarte betterave-chèvre frais
1 Std. 15 Min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40min
Sorbet miel, raisins et thym
24u. 30min
Yaourts au miel et aux noix
18h 45min
Blanc-manger coco-citron vert
3h 15min
Mousse de kiwi
2h 15min