
Urządzenia i Akcesoria
Crème brûlée à la carotte
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
500 g d'eau
-
300 g de carottes coupées en morceaux
-
400 g de crème liquide 35% m.g.
-
60 - 70 g de sucre en poudre à ajuster en fonction des goûts
-
6 jaunes d'œufs
-
100 g de sucre roux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
409.2 kcal /
1706.2 kJ
Białko
4.8 g
Tłuszcz
28.5 g
Węglowodany
33.8 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Légumes & Co
65 Przepisów
Francja
Francja