Petits choux aux champignons

Petits choux aux champignons

4.6 17 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
20 pièces

Składniki

  • 75 g d'eau
  • 75 g de lait
  • 80 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 120 g de farine
  • 4 œufs
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 60 g d'échalotes
  • 300 g de champignons de Paris frais
  • du sel
  • 1 c. à café de moutarde
  • du poivre moulu
  • ½ jus de citron pressé
  • 200 g d'huile de tournesol

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 170 kcal / 704 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...