Urządzenia i Akcesoria
Tex-Mex Jacket Potatoes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 9 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Potatoes
-
baking potatoes large2
Cashew Cream
-
cashew nuts soaked overnight, then drained200 g
-
water125 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
Guacamole
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
onions quartered100 g
-
fresh jalapeño chillies halved, deseeded2
-
ripe avocados quartered (approx. 250 g)2
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
fine sea salt1 tsp
Bean Chilli
-
garlic cloves2
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
tinned chopped tomatoes150 g
-
tomato purée20 g
-
tinned black beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
cider vinegar1 Tbsp
-
smoked paprika2 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
2965 kJ /
712 kcal
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min