
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de farine tamisée
- 200 g de lait
- 4 œufs
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de fromage de brousse de brebis, égoutté
- du sel
- du poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- beurre pour le moule
- 250 g de tomates cerise coupées en deux
- 2 branches de thym frais effeuillées
- 3 feuilles de laurier frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 526 kcal / 2198 kJ
- Białko
- 17 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Węglowodany
- 24 g