Aubergine farcie au cabillaud

Aubergine farcie au cabillaud

4.4 115 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 2 aubergines de taille moyenne
  • 15 g d'huile d'olive
  • 4 pincées de sel
  • 500 g d'eau
  • 600 g de dos de cabillaud découpé en pavés
    600 g de poisson blanc, découpé en pavés
  • 1 gousse d'ail
  • 30 g de pignons de pin (opcjonalnie)
  • 5 brins d'aneth frais
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • 200 g de feta coupée en dés
  • 2 c. à café de concentré de tomate
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 30 g de chapelure

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 398.5 kcal / 1659.5 kJ
Białko 38.8 g
Tłuszcz 21.5 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...