Gratin de carotte aux épices et au parmesan

Gratin de carotte aux épices et au parmesan

3.5 75 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • 40 g de parmesan coupé en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 1100 g de carottes coupées en fines rondelles à la mandoline
  • 10 g de gingembre frais
  • 10 g de curcuma frais
  • 3 œufs
  • 150 g de crème fraîche légère
  • 3 pincées de coriandre en poudre
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g de graines de courge

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 296.5 kcal / 490.8 kJ
Białko 13.8 g
Tłuszcz 18.2 g
Węglowodany 21 g
Błonnik 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...