Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 œufs
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 100 g d'épinards frais
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g d'eau
- 400 g de patates douces, en fines rondelles
- 1 pincée de paprika
- 30 g de pignons de pin grillés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1200 kJ / 287 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 15 g
Alternatywne przepisy
Flan de patate douce
40min
Boulettes lentilles corail-coco et sauce tomate
1h 35 min
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1 godz. 5 min
Dhal butternut et lentilles corail
45min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Quiche légère aux légumes verts
1 Std. 30 Min
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1 godz. 5 min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 Std. 30 Min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1 Std.
Curry de légumes
25 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Dahl indien et curry de légumes
1 Std. 25 Min