Bouillon au miso, œuf et petits légumes

Bouillon au miso, œuf et petits légumes

3.2 59 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 1000 g d'eau
  • ½ oignon pelé et coupé en deux
  • 2 carottes
  • 1 poireau (le vert seulement), coupé en tronçons de 3 cm
  • 1 gousse d'ail pelée et dégermée
  • ¼ de céleri branche coupé en rondelles
  • 150 g de haricots verts surgelés
  • 2 c. à soupe de sauce de soja
  • 200 g de nouilles soba (en magasin bio)
  • 2 œufs
  • 4 c. à café de pâte de miso
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche ciselé

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 292 kcal / 1221.7 kJ
Białko 12.7 g
Tłuszcz 4.1 g
Węglowodany 51.5 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 985.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...