Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g d'eau
- 300 g de petits pois frais, écossés
- 200 g de fèves fraîches, écossées
- 4 œufs à température ambiante
- 100 g de pousses d'épinards
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ bouquet de menthe fraîche, ciselée
- sel
- poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 928 kJ / 222 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 11 g
Alternatywne przepisy
Riz aux courgettes, guacamole et tortillas
35min
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35min
Quinoa aux aubergines et patates douces
45 min
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3u. 40min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30min
Salade de boulgour, fèves et radis
1u.
Œufs brouillés au pesto de menthe
25min
Légumes croquants, boulettes de chèvre
40min
Méli-mélo de légumes et son œuf poché
30min
Poireaux façon salade Caesar
40min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10min
Salade de lentilles aux radis grillés et œuf mollet
1h 15min