Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g d'eau
- 300 g de petits pois frais, écossés
- 200 g de fèves fraîches, écossées
- 4 œufs à température ambiante
- 100 g de pousses d'épinards
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ bouquet de menthe fraîche, ciselée
- sel
- poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 928 kJ / 222 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 11 g
Alternatywne przepisy
Quinoa et brocoli, sauce chèvre-noisettes
40 Min
Légumes au quinoa
50min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45 min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30 min
Poireaux façon salade Caesar
40 Min
Œufs brouillés aux asperges
35min
Salade aux légumes de printemps
50min
Poulet à la menthe, légumes et fraises
50min
Salade de haricots et poulet farci
40 Min
Légumes croquants, boulettes de chèvre
40 Min
Bowl de légumes tout vert
50min
Quinoa aux aubergines et patates douces
45 min