Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 1 branche de romarin frais
- 200 g de blé précuit
- 550 g d'aubergines, en petits cubes de 2 cm
- 200 g de feta en cubes
- 1 bouquet de basilic frais, ciselé
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2030 kJ / 486 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 28 g
Alternatywne przepisy
Courgettes à la menthe
30min
Légumes au quinoa
50min
Salade de pâtes aux petits pois, pesto citron
35 Min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30min
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20 min
Salade de boulgour, fèves et radis
1h
Poulet à la menthe, légumes et fraises
50min
Salade de blé printanière au chèvre et au pesto
25 min
Salade d'aubergine au yaourt
2h 10min
Salade de courgette, tomate séchée et feta
45min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35 Min
Quinoa aux aubergines et patates douces
45min