Risotto au pesto et au chèvre

Risotto au pesto et au chèvre

4.3 315 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

Le pesto
  • 3 bouquets de basilic frais équeutés
  • 1 gousse d'ail
  • 50 g de pignons de pin
  • 50 g d'huile d'olive
Le risotto
  • 80 g d'échalotes coupées en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 300 g de riz spécial risotto
  • 60 g de vin blanc sec
  • 700 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • du sel
  • 200 g de fromage de chèvre frais émietté

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 19 g
Kalorie 2879 kJ / 688 kcal
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...