Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- du sel
- 150 g de carottes
- 150 g de navets
- 150 g d'oignons
- 150 g de fenouil
- 180 g de quinoa
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 c. à soupe de sauce de soja
- 4 c. à soupe de miel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1547 kJ / 368 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Curry de lentilles aux épinards
40min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Lentilles corail et quinoa au curry
25 phút
Tajine de légumes à la courge et aux fruits secs
1hod. 10min
Galettes de lentilles, cumin et noisettes
50 min
Buddha bowl au boulgour, mangue, avocat et butternut
1h 45 min
Buddha bowl d'automne
1h 5 min
Salade de potimarron, quinoa rouge et feta
40min
Quinoasotto
35min
Salade tiède de butternut, épinards et chèvre
45 min
Couscous abricots, noisettes, feta et légumes variés
1h 15min
Potée végétarienne
1h